Fiskars 1001579 Lopata

Ofertele pentru produsul

 

Fiskars Lopată Fiskars Ergonomic (31001579 - 1001579 / 132400)

182,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 182,99 RON

Descrierea produsului
Lopata robusta, pentru constructii, ergonomica, maner D, 1320mm, 2100gr, Fiskars Ergonomica 1001579
Lopata Fiskars Ergonomic este excelenta pentru nisip, pietris si alte materiale de constructii. Unealta este foarte robusta, deoarece este fabricata din otel bor de inalta calitate. Acest material este, de asemenea, extrem de durabil. Faptul ca acest produs respecta orientarile europene de siguranta este confirmat de sigiliul ''Safety Tested'', care este acordat anual de catre Institutul de Testare si Cercetare din Remscheid, in urma unor teste corespunzatoare. Datorita manerului lung, lopata ergonomica de la Fiskars poate fi folosita cu putin efort. In plus, produsul are o forma ergonomica, cum ar fi manerul cu un unghi de inclinare de 17o, precum si un maner care are un unghi de ridicare de 26o. Ambele permit o utilizare confortabila, care nu permite aproape deloc oboseala in timpul lucrului si usureaza muschii. Greutatea instrumentului este de 2200 g si este distribuita pe o lungime de 132cm. In cel mai larg punct al sau, lopata masoara 22cm.
Specificatii:

Lungime 132 cm.
Greutate 2,2 kg.

Narpo. ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina.
Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita stocului. Tip: Lopata

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.